Home

High Touch Leadership

Een onomkeerbare ervaring in persoonlijk leiderschap

Organisaties worden meer en meer geconfronteerd met vraagstukken die te complex lijken om effectief aan te pakken. Oplossingen en methodes die altijd gewerkt hebben, werken nu niet meer. Het is nu de tijd om met een ruimere en heldere blik naar onze wereld te kijken en onze manier van doen zijn te wijzigen. Transformatie van ons persoonlijk leiderschap is geen overbodige luxe, maar een must als je echt iets wilt bereiken. Hoe kun je anders antwoorden vinden en andere vormen realiseren om de uitdagingen van deze tijd aan te pakken? De leiderschapstrainingen bij High Touch Leadership bieden je een onomkeerbare ervaring in persoonlijk leiderschap.

Een nieuwe vorm van persoonlijk leiderschap

Met de leiderschapstrainingen van High Touch Leadership combineren we de nieuwste conceptuele handvatten uit de veranderkunde met oeroude technieken als reading en sjamanistische meditaties. Effectief, omdat het op de verschillende lagen van het leven ingrijpt; in het stoffelijke én onstoffelijke. Onomkeerbaar, omdat je in alle trainingen van High Touch achter je laat wat voor jou niet meer werkt.

Hierdoor ben je in staat effectiever verandering door te voeren in organisaties, teams en in je eigen leven.

Programma High Touch Leadership

High Touch is een programma voor mensen die vanuit hun werkelijke persoonlijke essentie willen werken en leven. Het is de sleutel naar je oerwijsheidHet is bevrijdend én onomkeerbaarHet werkt voor hoofd, hart, lijf én ziel Er ontstaat vernieuwing van jezelf tot op het kleinst denkbare deeltje. Je gaat doen wat bij jouw persoonlijke essentie past. Je leven verandert; persoonlijk én zakelijk. Je staat wakker en moeiteloos in het leven.

  • Het is de sleutel naar je oerwijsheid
  • Het is bevrijdend én onomkeerbaar
  • Het werkt voor hoofd, hart, lijf én ziel

Er ontstaat vernieuwing van jezelf tot op het kleinst denkbare deeltje. Je gaat doen wat bij jouw persoonlijke essentie past. Je leven verandert; persoonlijk én zakelijk. Je staat wakker en moeiteloos in het leven.

Wat is High Touch Leadership